55η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας. Κάλεσμα του Δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά.


Ξεκίνησε χθες Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί σήμερα Σάββατο στις 5 το απόγευμα, η 55η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας. Η αιμοδοσία γίνεται στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" του Δημοτικού Σταδίου Αίγινας, με την εφαρμογή όλων τα προβλεπόμενα υγειονομικών μέτρων, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του ΓΝΑ "Γ.Γεννηματάς".

Κάλεσμα στους κατοίκους της Αίγινας έκανε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal: "Και σήμερα διενεργείται η εθελοντική αιμοδοσία, εδώ στο δημοτικό στάδιο Αίγινας. Θα διενεργείται έως και τις 5:00 το απόγευμα. Η εθελοντική αιμοδοσία είναι μία πηγαία πράξη προσφοράς προς το συνάνθρωπό μας και ο Δήμος της Αίγινας προσπαθεί με κάθε τρόπο να καλύψει την οποιαδήποτε ανεπάρκεια αίματος, που μπορεί να παρατηρηθεί στους δημότες του. Σας καλώ όλους να διαθέσετε λίγο από τον ελεύθερό σας χρόνο και να έρθετε εδώ στο στάδιο και να προσφέρετε αυτό το πολύτιμο αγαθό, που έχουμε και είναι μία προσφορά για το συνάνθρωπό μας".

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 22973 20013.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png