18 τα ενεργά κρούσματα Covid - 19 στην Αίγινα, για την εβδομάδα από 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2021. Τι αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου.


Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Αίγινας, τα ενεργά κρούσματα κορονοϊού στο νησί για την εβδομάδα από 30 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου 2021 είναι 18. Η ανακοίνωση του Δήμου αναφέρει τα ακόλουθα:

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



"Σύμφωνα με την εβδομαδιαία ενημέρωση ενεργών κρουσμάτων Covid – 19 που λάβαμε από τον Εθνικό Μηχανισμό Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην Γεωγραφική αρμοδιότητα του Δήμου Αίγινας για την εβδομάδα από τις 30 Αυγούστου έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2021 αναφέρονται 18 ενεργά κρούσματα Covid - 19, εκ των οποίων τo 1 νοσηλεύεται και τα 17 έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Καλούμε τους νοσούντες να επιδείξουν την ατομική τους ευθύνη, να τηρούν ευλαβικά την καραντίνα τους και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ιατρών τους.

Καλούμε τους πολίτες να εξακολουθήσουν να διαφυλάττουν την υγεία τους ως το πολυτιμότερο αγαθό, να φορούν την προστατευτική τους μάσκα, να κρατούν αποστάσεις, να απολυμαίνουν τακτικά τα χέρια τους και να αερίζουν τους κλειστούς χώρους που χρησιμοποιούνται προς κοινή χρήση.

Εξακολουθεί η ισχυρή σύσταση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Αίγινας για τον εμβολιασμό όσων δεν τον έχουν πραγματοποιήσει ακόμα".
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png