Συνεχίζονται οι εργασίες στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας.


Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, που ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες με την εκσκαφή του πυθμένα μπροστά από την μεγάλη προβλήτα. Αυτή την περίοδο οι εργασίες αφορούν την υποστύλωση των σπηλεώσεων που έχουν καταγραφεί και αποτελούν ένα πραγματικά μεγάλο πρόβλημα για την ασφάλεια του λιμανιού. Όπως είχε παρουσιαστεί και στη συζήτηση για το λιμάνι της Αίγινας που είχε γίνει για αυτό το θέμα, οι σπηλεώσεις έχουν δημιουργηθεί κυρίως από την μεγάλη ισχύ των προπελών από τα μεγάλα επιβατηγά πλοία, αλλά και από τον κυματισμό. 

Οι εργασίες για την υποστύλωση των σπηλεώσεων έχουν ξεκινήσει από το "Λευκό Φανό". Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε οι σπηλεώσεις γεμίζουν πρώτα με σακιά, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία και στη συνέχεια το συνεργείο με πιεστικό μηχάνημα ρίχνει μέσα σε αυτές μπετόν. Αυτή τη διαδικασία θα ακολουθήσει το συνεργείο που πραγματοποιεί τις εργασίες κατά μήκος της μεγάλης προβλήτας, μέχρι την περιοχή που βρίσκεται απέναντι από τα εκδοτήρια των εισιτηρίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png