Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Λιμενάρχης Αίγινας, Αργύρης Φραγκούλης, με την εκλεκτή της καρδιάς του Λένα Δέδε.


Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου ο Λιμενάρχης Αίγινας, Αργύρης Φραγκούλης με την εκλεκτή της καρδιάς του Λένα Δέδε. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στην Μητρόπολη της Αίγινας, με τα χρώματα του υπέροχου απογευματινού ήλιου του νησιού να λούζουν τις πρώτες στιγμές της νέας τους ζωής, ανάμεσα σε ευχές των φίλων και των συγγενών. Στην εκκλησία, έφτασε πρώτος ο γαμπρός το αυτοκίνητο του οποίου συνόδευε όχημα του Λιμενικού Σώματος.

Τον Αργύρη Φραγκούλη συνόδευσε ο πατέρας του Ιωάννης Φραγκούλης και η μητέρα του Σωζία Αποσπόρη. Η νύφη κυρία Λένα Δέδε, πανέμορφη, φορώντας ένα υπέροχο νυφικό, έφτασε λίγο αργότερα συνοδευόμενη από τον πατέρας της Βαγγέλη Δέδε, τη μητέρας της Ειρήνη Δέδε και τον αδελφό της Ιωάννη Δέδε.

Το μυστήριο τέλεσαν ο εφημέριος του ναού πατέρας Εμμανουήλ Γιαννούλης και ο π. Φιλόθεος Πετράκος. Ξεχωριστή ομορφιά στο γάμο έδωσε το τυπικό, όπου οι συνάδελφοι του γαμπρού σχημάτισαν αψίδα με τα ξίφη τους, αποδίδοντας με αυτόν τον τρόπο τιμή στους νεόνυμφους. Οι νεόνυμφοι πέρασαν κάτω από τα ξίφη, όχι όμως εύκολα, αφού οι συνάδελφοι του Αργύρη Φραγκούλη τον υποχρέωσαν σε... "καψώνια" για να δείξει έμπρακτα την αγάπη του στην νύφη.

Ευχόμαστε βίο ανθόσπαρτο, να είστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!
 
To μυστήριο παρακολούθησαν και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, ο βουλευτής κ. Νικόλαος Μανωλάκος, οι αντιδήμαρχοι  κ. Γιώργος Σκαλτσιώτης, Νίκος Πτερούδης και Δημήτρης Καραγιάννης, η πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Μαίρη Κουκούλη, ο τέως δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Φίλιππος Τζίτζης και Αντώνης Ντελής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png