Οι γευστικοί πειρασμοί του 12ου Φεστιβάλ Φιστικιού!


Το υπέροχο καλοκαιρινό απόγευμα της Αίγινας, διαδέχεται μία επίσης καλοκαιρινή βραδιά, με τους γευστικούς πειρασμούς να είναι πανταχού παρόντες στην μεγάλη εμπορική έκθεση της παραλίας. Κεντρική θέση έχουν και πάλι τα προϊόντα που είναι παρασκευασμένα με κύριο συστατικό το φιστίκι Αιγίνης. Γλυκά και νοστιμιές που το αποθεώνουν, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους!

Ξεκινώντας από το περίπτερο της οικογένειας Μούρτζη, το pesto, τα παραδοσιακά εδέσματα όπως ο κουραμπιές με φιστίκι, τα γλυκά του κουταλιού και τα υπέροχα παστέλια προκαλούν τις αισθήσεις! Μεγάλη ποικιλία και ευφάνταστες παρασκευές, με προσήλωση στην ποιότητα.

Στο περίπτερο του πολυβραβευμένου ζαχαροπλαστείου "Αιάκειον", η ποικιλία των προτάσεων είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Οι γεύσεις του φιστικιού απογειώνονται. Μην ξεχάσετε να πάρετε παγωτό ή λουκουμάδες ή και τα δύο μαζί!

Στο περίπτερο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Φιστικοπαραγωγών Αίγινας μπορεί κανείς να βρει εξαιρετικής ποιότητας φιστίκι Αιγίνης, όπως και παραδοσιακά γλυκά που βασίζονται σ' αυτό. Πραγματικά πεντανόστιμα.

Και βέβαια η βόλτα στους γευστικούς πειρασμούς του 12ου Aegina Fistiki Fest, περιλαμβάνει πολλούς ακόμη προορισμούς! Όλοι τους έχουν να παρουσιάζουν κάτι μοναδικό, φτιαγμένο με φροντίδα, αγάπη και μεράκι.

Από τους γευστικούς προορισμούς του νησιού δεν θα μπορούσαν να παραληφθούν τα εστιατόρια σε όλο το νησί, που έχουν εντάξει στο μενού τους αλμυρές και γλυκές συνταγές, στις οποίες περιλαμβάνεται το φιστίκι Αιγίνης, και που έχουν δοθεί από τους βραβευμένους σεφ της Chef’s Brigade Greece - Slow Food Community!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png