Περιστατικό προσάραξης και ελεγχόμενης εισροής υδάτων, με δύο επιβαίνοντες.


Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για περιστατικό προσάραξης και ελεγχόμενης εισροής υδάτων στο Τ/Ρ-Α/Ψ σκάφος "OΝΤΙ" Ν.Π. 9987 με δύο  επιβαίνοντες καλά στην υγεία τους, στη θαλάσσια περιοχή έξωθεν λιμένα ν. Αίγινας. Άμεσα, ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το Ε/Π-Τ/Ρ ''ΓΙΩΡΓΗΣ ΙΙ'' Ν.Π. 9356.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε το "OΝΤΙ", το οποίο είχε προσαράξει σε βραχώδη περιοχή και στη συνέχεια αποκολλήθηκε από το Ε/Π-Τ/Ρ "ΓΙΩΡΓΗΣ ΙΙ" και προσέδεσε με ασφάλεια πλησίον του λιμένα Πέρδικας. Κατόπιν μερικής αποκατάστασης από ιδιώτη δύτη, το εν λόγω σκάφος ρυμουλκήθηκε από το "ΓΙΩΡΓΗΣ ΙΙ" και κατέπλευσε με ασφάλεια σε ναυπηγείο ν. Αίγινας.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του "OΝΤΙ" μέχρι επιθεώρησης του από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα και προσκόμισης βεβαιωτικού αξιοπλοΐας, ενώ από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png