Η βουλευτής Νόνη Δούνια και η Αντιπεριφερειάρχης Βάσω Θεοδωρακοπούλου - Μπόγρη στο Φεστιβάλ Φιστικιού της Αίγινας.


Στις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Φιστικιού, παραβρέθηκαν χθες η βουλευτής της Ν.Δ. της Α' Πειραιά και Νήσων κ. Νόνη Δούνια και η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη. Η κ. Νόνη Δούνια κάλεσε τον κόσμο να επισκεφθεί το φεστιβάλ της Αίγινας, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός! Η κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη συνεχάρη τις κυρίες Μαίρη Κουκούλη και Μαριλένα Γιαννούλη και ευχήθηκε του χρόνου να είναι όλα ακόμη καλύτερα.


Η βουλευτής κ. Νόνη Δούνια δήλωσε στο Aegina Portal:


Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι και φέτος εδώ στο Aegina Fistiki Fest, στο 12ο Aegina Fistiki Fest με πάρα πολύ ωραίες δράσεις, σ’ έναν καιρό πανδημίας ακόμα. Ευχόμαστε όλο αυτό να το ξεπεράσουμε και να είμαστε αισιόδοξοι και να έχουμε μία καλύτερη χρονιά από την περσινή.  Χαίρομαι πάντα να βρίσκομαι στην Αίγινα, γιατί πραγματικά ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος, γίνονται πάντα πάρα πολύ ωραίες δράσεις και στα πολιτιστικά, οπότε δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος προορισμός για μία απόδραση το Σαββατοκύριακο. Ελάτε κι εσείς στο Φιστίκι Φέστιβαλ.

Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη δήλωσε στο Aegina Portal:

Η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνει με την ΚΕΔΑ και το Δήμο Αίγινας το 12ο Aegina Fistiki Fest. Θα ήθελα να συγχαρώ για όλες τις εκδηλώσεις στο πλαίσιο της γιορτής, την πρόεδρο της ΚΕΔΑ την κ. Κουκούλη, αλλά και την πρόεδρος της Επιτροπής Φιστίκι Φεστ κυρία Μαριλένα Γιαννούλη.

Χαίρομαι, που φέτος το Φιστίκι Φεστ πραγματοποιήθηκε και εύχομαι του χρόνου, όλα να είναι ακόμα καλύτερα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png