Άλλαξε ο καιρός στην Αίγινα με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, ενίσχυση των βοριάδων και ασθενή βροχόπτωση.

 
Σημαντική ήταν η αλλαγή του καιρού, που σημειώθηκε από χθες το βράδυ στην Αίγινα, με κύρια χαρακτηριστικά την σημαντική πτώση της θερμοκρασίας, την ενίσχυση των βοριάδων και την ασθενή βροχόπτωση. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει σήμερα τους 22°C, σημειώνοντας πτώση 10 βαθμών τις τελευταίες 48 ώρες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι βόρειοι άνεμοι, που έφτασαν νωρίς σήμερα τα έξι μποφόρ, θα υποχωρήσουν σταδιακά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 
Για αύριο Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου η συνολική εικόνα του καιρού, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία από τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αναμένεται βελτιωμένη και η μέγιστη θερμοκρασία θα ανέβει 2-3 βαθμούς, με ηλιοφάνεια και ασθενείς βόρειους ανέμους, που θα στραφούν από νότιες διευθύνσεις το μεσημέρι.
 
Τέλος, για το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου προβλέπεται περαιτέρω βελτίωση του καιρού, με την μέγιστη θερμοκρασία να φτάνει το μεσημέρι τους 31°C, με ηλιοφάνεια και ασθενείς ανέμους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png