Αποκριάτικο πάρτι για το γυμναστήριο ΝΑΜΑ στο Ellinikon Seaside.


Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ και τα μέλη του την Κυριακή το πρωί θα συμμετέχουν σε αποκριάτικη εκδήλωση για μικρά παιδιά που θα γίνει στον Πύργο του Μαρκέλλου στις 11 το πρωί. Όμως πριν από τη συμμετοχή τους σε μία ακόμη εκδήλωση, σήμερα αργά το απόγευμα ήταν η ώρα για το αποκριάτικο πάρτι των μελών και των φίλων του γυμναστηρίου. Το πάρτι έγινε στο ellinikon seaside και ξεκίνησε λίγο μετά τις επτά και μισή. Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου, γυμνάστρια κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη ήταν εκεί μαζί με τους συνεργάτες της και με χαρούμενη διάθεση καλωσόριζε τους καρναβαλιστές που γέμισαν γρήγορα το ellinikon seaside. Το κέφι απογειώθηκε γρήγορα, καθώς η καλή μουσική και οι πολύχρωμες φορεσιές συνέβαλλαν στη δημιουργία μιας γιορτινής ατμόσφαιρας.


Επίκεντρο στη σημερινή βραδιά τα μέλη του γυμναστηρίου που χωρισμένα σε ομάδες απέδωσαν μοντέρνες χορογραφίες, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει σε πολλές παρόμοιες εκδηλώσεις. Οι αποκριάτικες ενδυμασίες ήταν γεμάτες φαντασίες και μεταξύ άλλων μπορούσε να δει από τους κλασσικούς καμπόιδες και ινδιάνους, μάγισσες, Barbie μέχρι  "νοικοκυρές με γνώση". Από ένα τέτοιο πάρτι δεν θα πάρτι δεν θα μπορούσε να λείψει και ο διαγωνισμός για την καλύτερη αποκριάτικη στολή. Αυτόν τον κέρδισε ο Γιώργος Πέτρας ο οποίος ήταν ντυμένος Mickle Jackson. Και του χρόνου!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png