Το ξεφάντωμα του τριημέρου ξεκίνησε από το Εν Αιγίνη Upstairs με τους Savannah.


Με καλή rock μουσική και πολύ δυνατούς ρυθμούς ξεκίνησε το αποκριάτικο night life του τριημέρου στην Αίγινα, με το rock group Savannah να εμφανίζονται στο Εν Αιγίνη Upstairs χθες βράδυ. Ο Βαγγέλης και ο Γιάννης οι ιδιοκτήτες του Εν Αιγίνη Upstairs ήταν εκεί για να υποδεχθούν τους φίλους τους, που ήρθαν για να δουν από κοντά το νεανικό συγκρότημα. Οι Savannah αποτελούνται από τους Μπάμπη κιθάρα, Μάρκο μπάσο, Κώστα ντράμς, Δωριάννα τραγούδι, Τόλη κιθάρα και σαν group είναι μαζί από το 2005. Οι παρέες του νησιού βρέθηκαν στο ζεστό και προσεγμένο χώρο του Εν Αιγίνη Upstairs που έχει φορέσει τα αποκριάτικα του για τις μέρες που έρχονται.

Άλλωστε το cafe - bar Εν Αιγίνη Upstairs ετοιμάζει ένα μεγάλο πάρτι για την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου που έχει τίτλο Cabaret και φυσικά την ανάλογη ατμόσφαιρα. Το μασκέ πάρτι θα ξεκινήσει στις 10 το βράδυ και από ότι μαθαίνουμε το προσωπικό του καταστήματος ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις για αυτή τη βραδιά, καθώς θέλει να μείνει σε όλους αξέχαστη!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png