Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα - Μαρία Μιχαηλίδου, θα τιμήσει με την παρουσία της τον "10ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας" στην Αίγινα.


Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα - Μαρία Μιχαηλίδου, θα τιμήσει με την παρουσία της τον "10ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας", που θα πραγματοποιηθεί  στην Αίγινα, στις 16 και 17 Οκτωβρίου 2021. Η διοργάνωση είναι επετειακή για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ο Καποδίστριας ήταν ο πρώτος κυβερνήτης του νέου Ελληνικού Κράτους με πρωτεύουσα την Αίγινα. Η διοργάνωση κλείνει φέτος τα δέκα χρόνια ζωής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στον φετινό αγώνα έχουν γίνει αλλαγές στις διαδρομές: η εκκίνηση θα γίνει από την Πλατεία Εθνεγερσίας, καθώς εκεί ο χώρος σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι πολύ πιο μεγάλος από την παλιά αφετηρία και είναι εφικτή η τήρηση των πρωτοκόλλων λόγω της πανδημίας και επίσης για να μην περνά η διαδρομή μπροστά από την έξοδο του λιμανιού , κάτι που δημιουργεί πολλά προβλήματα.

Τα 5.000 μέτρα με την επωνυμία ''Κυριάκος Γκαρής'', θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στην πλατεία Εθνεγερσίας, που είναι απέναντι από τα εκδοτήρια των εισιτηρίων. Οι αθλητές πάνε για 2.500 μέτρα με φορά προς Πέρδικα και μετά επιστροφή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png