Βροχερός ο καιρός σήμερα στην Αίγινα. Συννεφιά και βροχοπτώσεις το Σαββατοκύριακο.


Φθινοπωρινή είναι η εικόνα του καιρού σήμερα στην Αίγινα, καθώς τις πρωινές ώρες έβρεξε κατά διαστήματα, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, τις μεσημεριανές ώρες στην Αίγινα θα εκδηλωθεί καταιγίδα και ασθενής βροχόπτωση το απόγευμα.


Η θερμοκρασία στο κέντρο της Αίγινας θα φτάσει τους 23°C το μεσημέρι, ενώ οι άνεμοι που θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις νωρίς το πρωί, θα στραφούν σε βόρειους το απόγευμα, με ένταση όμως που δεν θα ξεπερνά τα 2-3 μποφόρ.
 
Για αύριο Σάββατο 9 Οκτωβρίου αναμένεται αραιή συννεφιά το πρωί και ασθενής βροχόπτωση το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα φτάνοντας στους 23°C το μεσημέρι στην Αίγινα.
 
Τέλος, άστατος καιρός προβλέπεται για την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, καθώς αναμένονται βροχοπτώσεις καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας και καταιγίδα τις βραδινές ώρες. Η μέγιστη θεοκρασία θα υποχωρήσει στην Αίγινα κατά ένα βαθμό φτάνοντας το μεσημέρι στους 22°C, σύμφωνα πάντα με τα προγνωστικά στοιχεία του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png