Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του 10ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

 
Δημοσιεύθηκε σήμερα από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά, η απόφαση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, που θα ισχύσουν κατά τη διάρκεια του 10ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας, την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:
 
Τη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης αυτών, την Κυριακή 17/10/2021, στις κατωτέρω οδούς περιοχής Δήμου Αίγινας ως εξής:

Από την 09:30 ώρα μέχρι πέρατος του αγώνα μέρος της οδού Ν. Καζαντζάκη, σε ολόκληρη τη Λεωφόρο Δημοκρατίας καθώς και μέρος της οδού Ακτή Τότη Χατζή, ήτοι από θέση είσοδος λιμένα Αίγινας έως και το Δημοτικού Στάδιο Αίγινας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
 
Από την 10:30 μέχρι πέρατος του αγώνα, στον παραλιακό οδικό άξονα επί των οδών Ν. Καζαντζάκη, Λεωφόρος Δημοκρατίας και Ακτή Τότη Χατζή, ήτοι από θέση είσοδος λιμένα Αίγινας έως την θέση "Άγιος Βασίλειος" και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και από τη συμβολή των οδών Καποδιστρίου - Γυμναστηρίου (Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο) έως τη συμβολή των οδών Γυμναστηρίου - Ακτή Τότη Χατζή (Δημοτικό Στάδιο Αίγινας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορία.

Το χρονικό διάστημα των παραπάνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, δύναται να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων στο Πρόγραμμα ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το επιβάλλουν, κατά την κρίση του επικεφαλής Αξιωματικού των μέτρων του Α/Τ Αίγινας και θα εφαρμοστούν μόνο με την προϋπόθεση χορήγησης σχετικής άδειας από την κατά νόμο αρμόδια Υπηρεσία.

Από τις προαναφερόμενες απαγορεύσεις, εξαιρούνται οχήματα με ειδικές διαπιστεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Ε.Κ.Α.Β. και του Δήμου Αίγινας.

Το Α/Τ Αίγινας, να μεριμνήσει σε συνεργασία με τον αρμόδιο φορέα, για την υλοποίηση της παρούσας.

Λοιποί αποδέκτες της παρούσας, παρακαλούνται για τις δικές τους ενέργειες ως προς την έκδοση ανάλογης απόφασης στους τομείς αρμοδιότητας τους.

Από την τοποθέτηση των πινακίδων οδικής σήμανσης, τη διαγράμμιση οδοστρωμάτων, καθώς και τις υποδείξεις - σήματα των Τροχονόμων, οι παραβάτες της Απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 52 παρ. 8 Ν. 2696/99 (Α-57) «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png