Αποκριάτικος χορός για τον Πολιτισμικό Σύλλογο Κυψέλης "Ο Άγιος Λεόντιος".


Με πολύ κέφι και με ακόμη περισσότερη θετική διάθεση, τα μέλη και οι φίλοι του Περιβαλλοντικού και Πολιτισμικού Συλλόγου Κυψέλης Αίγινας "Ο Άγιος Λεόντιος" πραγματοποίησαν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον αποκριάτικο χορό τους στο ξενοδοχείο Δανάη. Η φιλοξενία από τις κυρίες του Συλλόγου ήταν εξαιρετική, κάτι που μπορούσε να το διαπιστώσει κανείς από την πρώτη κιόλας στιγμή. Ο αποκριάτικος διάκοσμος στο ξενοδοχείο Δανάη, το καλό φαγητό, η μουσική, τα κομφετί και οι σερπαντίνες, δημιούργησαν γρήγορα μια φιλικότατη ατμόσφαιρα, που εξελίχθηκε με πολύ μουσική και χορό.


Η Γ. Γραμματέας του συλλόγου κυρία Ευγενία Μαρμαρινού και ο πρόεδρος κύριος Βασίλης Καρράς, μιλώντας στο Aegina Portal, βρήκαν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου για την μεγάλη ανταπόκρισή τους σε αυτό το κάλεσμα και τους ευχήθηκαν για τις ημέρες. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Δημήτρης Μούρτζης και πλήθος κόσμου που γέμισε την αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου.


Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png