Με φυσιολογικό ύψος βροχής και χωρίς προβλήματα, πέρασαν οι πρώτες ώρες του "Μπάλλου" στην Αίγινα. Σε ετοιμότητα για την σημερινή νύχτα.


Χωρίς να δημιουργηθούν προβλήματα και με βροχόπτωση που δεν ξεπέρασε τα 7 mm, κύλησαν στην Αίγινα οι πρώτες ώρες της καλοκαιρίας με το όνομα "Μπάλλος". Πιο συγκεκριμένα από τις 12:45 περίπου, σήμερα το μεσημέρι και μετά, οπότε εκδηλώθηκε η πρώτη βροχόπτωση στην Αίγινα μέχρι τις 21:00 σήμερα το βράδυ, ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας δείχνει ότι η βροχόπτωση έφτασε τα 7 mm στις 20:49. Για τον Οκτώβριο, αθροιστικά το συνολικό ύψος βροχής ήταν 44.6 mm, ενώ για τον την χρονιά που διανύουμε 134.4.

Το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα το βράδυ με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά ο οποίος επιβεβαίωσε ότι δεν έχουν δημιουργηθεί προβλήματα, αλλά ο Δήμος θα είναι σε ετοιμότητα. Αναφορικά με την λειτουργία του Βρεφονηπιακού Σταθμού της Χλόης, είπε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή η απόφαση είναι να λειτουργήσει κανονικά και συμπλήρωσε ότι εάν κατά τη διάρκεια της νύχτας τα δεδομένα αλλάξουν προς το χειρότερο, το θέμα θα επανεξεταστεί.

Τέλος, ο κ. Ζορμπάς σημείωσε ότι τα φρεάτια μέσα στην πόλη έχουν εκλεχθεί, έχει καθαριστεί το κανάλι με το οποίο απομακρύνονται τα νερά της βροχής στην περιοχή του ΕΠΑΛ και ότι έχουν γίνει πολλές εργασίες με τη Περιφέρεια για τα ρέματα. Πρόσθεσε ότι έχουν καθαριστεί αρκετά σημεία δρόμων, τα οποία από τις βροχές της προηγούμενης περιόδου κατέβασαν χώματα, ενώ υπάρχουν και άλλα παρόμοια σημεία που θα καθαριστούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png