Κατέπλευσε σήμερα το βράδυ στην Αίγινα, το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος.

 
Σήμερα μετά τις 9 το βράδυ κατέπλευσε στο λιμάνι της Αίγινας το πλωτό ασθενοφόρο του Λιμενικού Σώματος. Η είδηση για την παράδοση του σκάφους στο Υπουργείο Ναυτιλίας αυτή την Πέμπτη, είχε γίνει γνωστή με Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Αττικής ήδη από τις 10 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το Aegina Portal, το σκάφος για να καταστεί λειτουργικό χρειάζονται ακόμη κάποιες διαδικασίες, ενώ αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις, τόσο από το Λιμενικό Σώμα, όσο και από το Δήμο της Αίγινας.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η Περιφέρεια Αττικής, χρηματοδότησε την προμήθεια του σκάφους με πόρους από το ΕΣΠΑ, ύψους 500.000 ευρώ. Το σκάφος διατέθηκε στη Λιμενική Αρχή της Αίγινας, η οποία θα ενημερωθεί πλήρως για τις υπηρεσίες που θα μπορεί να παρέχει.
 
Το περιπολικό αυτό σκάφος, είναι κατάλληλα διαμορφωμένο με υγειονομικό εξοπλισμό για την άμεση και ασφαλή διακομιδή ασθενών, από τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Καλοτάξιδο!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png