Love Is In The Air. Οι ερωτευμένοι της Αίγινας δείχνουν την αγάπη τους!


Η σημερινή μέρα είναι μία από τις σπάνιες στιγμές που δύο γιορτές οι οποίες απαιτούν τη δική τους μοναδική ατμόσφαιρα συμπίπτουν ευχάριστα. Ανάμεσα στο αποκριάτικο ντύσιμο, τις μάσκες και τις σερπαντίνες, τα ερωτευμένα ζευγάρια κάθε ηλικίας στο νησί, προσπάθησαν να κρατήσουν καλά στη σκέψη τους ότι σήμερα 14 Φεβρουαρίου είναι εκτός από Απόκριες και η γιορτή των ερωτευμένων. Βέβαια ειδικά σήμερα συμβαίνει μεταξύ των φιλικών ζευγαριών όλοι να υποδύονται ότι κατά κάποιο τρόπο το έχουν ξεχάσει, ελπίζοντας ότι η έκπληξη που ετοιμάζουν θα λειτουργήσει πιο δυνατά!


Από νωρίς το πρωί βρεθήκαμε σε διάφορα καταστήματα που το αντικείμενο τους ενδείκνυται για συμβολικά δώρα αγάπης, δώρα που απλά θα τηρήσουν το τελετουργικό μιας γιορτής που όσοι είναι πραγματικά ερωτευμένοι ζουν καθημερινά. Η βόλτα στα καταστήματα της Αίγινας έδωσε έναν ιδιαίτερο στίγμα για τη σημερινή ημέρα, καθώς είδαμε ανθρώπους μεγάλους σε ηλικία με ένα πλατύ χαμόγελο να κρατούν μια ανθοδέσμη, αλλά και γλυκά δηλώνοντας παντοτινά ερωτευμένοι με το σύντροφο τους, παρά τα χρόνια που περνούν αμείλικτα.


Από την άλλη οι νεαρότεροι σε ηλικία πότε αντιμετωπίζουν τη σημερινή μέρα με χιούμορ και πότε με έναν κρυφό ρομαντισμό. Επιλέγουν δώρα που έχουν συμβολικό χαρακτήρα και συνήθως πάνω σε αυτά είναι γραμμένες φράσεις που υποδηλώνουν ιδιαίτερα συναισθήματα ή το πως βλέπουν τον σύντροφο τους. Μπαλόνια κάθε λογής, ανθοδέσμες μικρές ή πολύ μεγαλύτερες, ίσως ένα μόνο τριαντάφυλλο, μια τούρτα σε σχήμα καρδιάς, όλα συνοδεύονται με μια μεγάλη αγκαλιά για τους ερωτευμένους της Αίγινας, που δεν ξεχνούν όσα ζουν σε αυτό το όμορφο νησί και επιμένουν να αγαπούν. Χρόνια πολλά σε όλους!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png