Αθλητές με μεγάλη προσφορά και ιστορία, θα παρευρεθούν στον "10ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας".


Αθλητές με μεγάλη προσφορά και ιστορία, θα παρευρεθούν στον "10ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας", που θα πραγματοποιηθεί στην Αίγινα την Κυριακή 17 Οκτωβρίου. Θα αγωνιστούν Παναγιώτης Καρούτζος, αθλητής του Ο.Α.Κ. Αίγινας, που πριν λίγο καιρό έκανε 2.31' στον δύσκολο μαραθώνιο της Σουηδίας. Επίσης, ο Θεόδωρος Αναγνώστου θα αγωνιστεί και στα δύο αγωνίσματα 5.000 και 10.000 μέτρων, όπως και η Στεφανία Λεοντιάδου, μια από τις καλύτερες αθλήτριες αντοχής στην χώρα μας. 

Από το Podcasting Feed της αθλητικής εκπομπής Offside στο ραδιόφωνο του Aegina Portal



Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της πυγμαχίας Μάκης Κολέθρας θα είναι και φέτος στον αγώνα. Επίσης, έρχονται για να μας βοηθήσουν ο Τζωρτζάτος Χρήστος, πρωταθλητής Ελλάδος στο τριπλούν και ο Παναγιώτης Χαραμής, ο καλύτερος Έλληνας δρομέας στον ανώμαλο δρόμο, ο αθλητής με την τρίτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στον Μαραθώνιο με 2.13'34''.

Παράλληλα στον 10ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας θα βραβευτεί ο καλύτερος Έλληνας υπερμαραθωνοδρόμος και ο καλύτερος σε όλο τον κόσμο Ιωάννης Κούρος, ένας αθλητής θρύλος που έχει πετύχει πάνω από 160 παγκόσμια ρεκόρ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα ευχαριστεί όλους τους αθλητές, πρωταθλητές και μη, για την αγάπη που δείχνουν στον "10ο Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας", ο οποίος διεξάγεται με μεράκι από τα μέλη του Σωματείου Κούρου Αίγινας, το σωματείο στίβου του νησιού.

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα τονίζει ότι τα έσοδα θα αξιοποιηθούν στους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι σε όλα τα πανελλήνια πρωταθλήματα πηγαίνουν με έξοδα του συλλόγου τους και αυτό μπορεί και γίνεται χάρις στον αγώνα αυτό και την δικής σας συμμετοχή. Σας ευχαριστούμε πολύ και σας περιμένουμε στην Αίγινα!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png