Η δυνατή καταιγίδα στο κέντρο της Αίγινας κράτησε περίπου τριάντα λεπτά.

 
Από τις 12:05 έως τις 12:35 περίπου σήμερα το μεσημέρι κράτησε η δυνατή καταιγίδα στο κέντρο της Αίγινας, διάστημα κατά το οποίο έπεσαν περίπου 23 mm βροχής, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που έγιναν σε πραγματικό χρόνο με την βοήθεια του online συστήματος στο ΓΕΛ. Η βροχόπτωση είχε ξεκινήσει νωρίτερα το πρωί, όμως η ένταση της ήταν αυξομειούμενη.

Μετά τις 12:35 οπότε και η δύναμη της βροχόπτωσης μειώθηκε αισθητά, η βροχόπτωση σταμάτησε λίγα λεπτά πριν τις 13:00. Η ημερήσια βροχή που κατέγραψε ο πολύτιμος μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών που βρίσκεται εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας ήταν 33 mm, τα οποία αποτελούν και σύνολο της σημερινής ημέρας.
 
Στην περιοχή της "Λάκας" το νερό έφτασε κατά τη διάρκεια της βροχής τα είκοσι εκατοστά, με κίνδυνο να μπει μέσα στα καταστήματα, όπως δηλώνουν οι ίδιοι οι καταστηματάρχες. Το video του ρεπορτάζ τραβήχτηκε λίγα λεπτά αργότερα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png