Χωρίς νερό έχει μείνει ένα μεγάλο μέρος της Αίγινας λόγω βλάβης σε αγωγό στο κέντρο. [upd] Αποκαταστάθηκε.


Χωρίς νερό έχει μείνει ένα μεγάλο μέρος της Αίγινας, λόγω βλάβης που σημειώθηκε χθες το βράδυ σε κεντρικό αγωγό ο οποίος βρίσκεται στο κέντρο του νησιού. Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Μούρτζη, ο οποίος είπε ότι πρόκειται για βλάβη που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της Αίγινας, εξαιτίας της οποίας η υπηρεσία έπρεπε να κλείσει κεντρικές βάνες του δικτύου από χθες το βράδυ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το αποτέλεσμα είναι να έχει μείνει χωρίς νερό ένα μεγάλο μέρος της Αίγινας, στο οποίο περιλαμβάνονται το κέντρο του νησιού, ο Φάρος, τα Βροχεία, ο Μαραθώνας, οι ενδιάμεσες περιοχές, η περιοχή του Κέντρου Υγείας, η Χλόη, το Λιβάδι, οι Αγ. Ασώματοι και άλλες περιοχές.

Ο κ. Αντώνης Μούρτζης είπε ότι η βλάβη θα αποκατασταθεί σε δύο περίπου ώρες, δηλαδή μετά τις 11 το πρωί.

To Aegina Portal πήγε στο σημείο που εντοπίστηκε η βλάβη. Πρόκειται για την συμβολή των οδών Θησέως και Ξενοφώντος, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω των εργασιών του συνεργείου, έχει διακοπεί. Οι τεχνικοί της υπηρεσίας εργάζονται για την αποκατάστασή του αγωγού.

[upd] Αποκαταστάθηκε.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png