Σε αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 7 Νοεμβρίου ένα τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας.



Σε αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2021 θα βρίσκεται ένα τμήμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας. Σύμφωνα με τον πίνακα αναστολών λειτουργίας σχολικών τμημάτων, του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε αναστολή λειτουργίας μέχρι τις 7 Νοεμβρίου 2021 θα βρίσκεται το τμήμα Δ1 Ενισχυτική (Δ Τάξη), ΤΑΞΗ Δ1 (Δ Τάξη), ΤΑΞΗ Δ1 ΑΓΓΛΙΚΩΝ (Δ Τάξη). Σύμφωνα με τον ίδιο πίνακα η αναστολή έχει ξεκινήσει από τις 29 Οκτωβρίου 2021, ωστόσο η ενημέρωση του πίνακα έγινε σήμερα 2 Νοεμβρίου 2021.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το Aegina Portal επικοινώνησε με την διευθύντρια του σχολείου κ. Αρχοντούλα Γεωργοπούλου, η οποία επιβεβαίωσε την αναστολή και τόνισε ότι τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα. Σε αναστολή έχει τεθεί ένα από τα δύο τμήματα της Δ΄ τάξης.

Δυστυχώς για το ζήτημα δεν υπήρχε κάποια ανακοίνωση, ούτε από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Παιδείας του Δήμου Αίγινας, ούτε από την Επιτροπή Υγείας. Η ενημέρωση των πολιτών είναι ένα κορυφαίο ζήτημα, που δεν θα πρέπει να παραλείπεται, ειδικά σε αυτές τις συνθήκες της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι η συμπλήρωση της λίστας αναστολών λειτουργίας δομών εκπαίδευσης διενεργείται από τις σχολικές μονάδες και τις αρμόδιες διευθύνσεις εκπαίδευσης. Μπορείτε να δείτε την σχετική λίστα εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png