Το 54% των εργαζομένων και των αιρετών στον Δήμο Αίγινας έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει απέναντι στον covid-19. Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΚΕΔΕ, ποια τα ποσοστά των δήμων στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.


Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα στοιχεία που η ΚΕΔΕ (Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων Ελλάδος) έδωσε στις 4 Νοεμβρίου στη δημοσιότητα, σχετικά με τα αριθμητικά δεδομένα και τα ποσοστά των εργαζομένων και των αιρετών στους Δήμους της Χώρας, που έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει  ή είναι υπόχρεοι σε rapid test για τον Covid 19.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Συγκεκριμένα, με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος και επεξεργάστηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών, από τους 108.913 εργαζόμενους που υπηρετούν στους 332 Δήμους, έχουν εμβολιασθεί ή νοσήσει οι 74.884 ( ποσοστό 70%), ενώ 34.029 είναι υπόχρεοι στο να υποβάλλονται σε rapid test.

Με βάση τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, σε 176 Δήμους το ποσοστό των εμβολιασμένων ή νοσήσαντων εργαζομένων είναι πάνω από 70%. Σε 125 είναι άνω του 60%, σε 29 άνω του 50% και μόλις σε δύο είναι κάτω από 50%, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.



Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία ο Δήμος Αίγινας βρίσκεται ανάμεσα στους 29 Δήμους της χώρας με ποσοστό άνω του 50%. Πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Αίγινας το 54% των εργαζομένων και των αιρετών έχει εμβολιαστεί ή νοσήσει απέναντι στον covid-19. Οι υπηρετούντες στο Δήμο είναι 174 και οι υπόχρεοι σε rapid test 80. Εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες είναι οι 94, δηλαδή των 54% επί των υπηρετούντων στο Δήμο Αίγινας.

Η εικόνα των Δήμων που βρίσκεται στην Περιφερειακή Ενότητα Νήσων.

Οι δήμοι έχουν τοποθετηθεί με τυχαία σειρά. O πίνακας έχει παραχθεί από το Aegina Portal με αποκοπή των συγκεκριμένων στοιχείων από τον κεντρικό πίνακα που έδωσε η ΚΕΔΕ στην δημοσιότητα στις 4 Νοεμβρίου 2021 και μπορείτε να τον δείτε εδώ.

Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png