Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ η αναστολή εκτέλεσης πρωτοκόλλων κατεδάφισης σε αιγιαλούς και παραλίες μέχρι τις 31.3.2022.


Δημοσιεύθηκε στις 5 Νοεμβρίου στο ΦΕΚ το άρθρο 111 του ν. 4850 το οποίου αφορά την αναστολή εκτέλεσης πρωτοκόλλων κατεδάφισης. Πιο συγκεκριμένα το άρθρο έχει ως τίτλο: Αναστολή εκτέλεσης πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής Τροποποίηση του άρθρου 247 του ν. 4782/2021 (Α’ 36). 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2021 έληξε η οκτάμηνη αναστολή, που είχε δοθεί σε όλες τις κατεδαφίσεις σε αιγιαλούς και παραλίες. Η ρύθμιση συμπεριελήφθη τον Μάρτιο σε τροπολογία στον ν. 4782/21 στο άρθρου 247.

Με την πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε και δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ χθες: "Αναστέλλεται μέχρι τις 31.3.2022 η εκτέλεση πρωτοκόλλων κατεδάφισης και διοικητικής αποβολής για έργα που υφίστανται πριν τις 9.3.2021, κάθε είδους, που έχουν κατασκευαστεί στον αιγιαλό, την παραλία, την όχθη, την παρόχθια ζώνη, το υδάτινο στοιχείο, τον πυθμένα και το υπέδαφος του βυθού της θάλασσας, λιμνοθάλασσας, λίμνης και κοίτης πλεύσιμου ποταμού χωρίς να υφίσταται απόφαση παραχώρησης της χρήσης αυτών".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png