Φθινοπωρινή έκθεση βιβλίου από τον Σύλλογο Γυναικών Αίγινας." Μας ενδιαφέρει περισσότερο να έρθουμε σε επαφή με τα μέλη και τους φίλους μας", λέει η κ. Φλώρα Αλυφαντή.

 
“Ο Σύλλογος Γυναικών Αίγινας με τη σκέψη πως ένα καλό βιβλίο είναι ένας καλός φίλος και έπειτα από τη δική σας ανταπόκριση”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του, διοργανώνει ξανά έκθεση βιβλίου στο εντευκτήριό του. Η έκθεση θα γίνει την Παρασκευή και το Σάββατο 12 και 13 Νοεμβρίου αντίστοιχα.

Με την ευκαιρία της έκθεσης στο Aegina Portal μίλησε η κ. Φλώρα Αλυφαντή: Ο Σύλλογός μας αποφάσισε και πάλι να κάνει μία έκθεση βιβλίου, όχι τόσο για να έχουμε εισπρακτική κίνηση. Μας ενδιαφέρει περισσότερο να έρθουμε σε επαφή με τα μέλη του συλλόγου μας και με τους φίλους μας, γιατί είναι κάτι που το έχουμε μεγάλη ανάγκη.

Εδώ και καιρό δεν έχουμε συναντηθεί και αυτή η έλλειψη μας δημιουργεί κάποια προβλήματα. Θέλουμε να δουλεύει ο σύλλογος. Εκείνο που είναι σημαντικό και βλέπουμε τα βιβλία είναι ότι έχουμε, επίσης, μεγάλη ανάγκη να διαβάζουμε, γιατί το βιβλίο βοηθάει στη μοναξιά που έχει επιβληθεί τον τελευταίο καιρό και επίσης μέσα από την συγγραφή των βιβλίων εμείς, που τέλος πάντων δεν έχουμε κάτι άλλο να κάνουμε αυτή την εποχή, συμμετέχουμε με το συγγραφέα βλέπουμε τις δικές του εικόνες, τα δικά του προβλήματα, τα οποία μεταφέρει ή συναισθηματικά και κοινωνικά και βρίσκουμε κάτι διαφορετικό να κάνουμε τον τελευταίο καιρό.

Γι’ αυτό καλούμε τους φίλους, αν θέλουν να έρθουν, ας μην αγοράσουν, δεν είναι θέμα αγοραστικής κίνησης είναι θέμα ψυχικής και κοινωνικής επαφής. Αυτό  ήταν το νόημα της τωρινής έκθεσης του βιβλίου μας”, είπε η κ. Φλώρα Αλυφαντή.
 
Ημέρες και ώρες λειτουργίας έκθεσης:
Παρασκευή 12 & Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021
10:00 - 13:00 & 17:00 - 20:00
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png