Εθελοντική δράση καθαρισμού στο λιμάνι της Αίγινας από την ομάδα Beach Cleaning.


Μεγάλες ποσότητες απορριμμάτων, ήταν το αποτέλεσμα της εθελοντικής δράσης καθαρισμού του βυθού, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από την εθελοντική ομάδα Beach Cleaning στο λιμάνι της Αίγινας.


Οι αυτοδύτες που συμμετείχαν στην ομάδα έφεραν στην επιφάνεια, απαλλάσσοντας το βυθό από πάρα πολλά σκουπίδια όπως κουτάκια, πλαστικά μπουκάλια, λάστιχα και άλλα υλικά.

Στο Aegina Portal μίλησε ο ιδρυτής της ομάδας Οδυσσέας Λάμπρου: "Είμαστε από την ομάδα Beach Cleaning και έχουμε έρθει σήμερα στην Αίγινα για να πραγματοποιήσουμε άλλη μία δράση του προγράμματος “Καθάρισε σε βάθος”, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Dixan.

Όπως θα δείτε έχουν βγάλει πάρα πολλά σκουπίδια, από κουτάκια, πλαστικά μπουκάλια λάστιχα, κιούρτους, καφάσια πάρα πολλά δίχτυα, σχοινιά και δυστυχώς πάρα πολλά πράγματα που χρησιμοποιούν οι ψαράδες. Είναι μία από τις δεκαεπτά δράσεις που έχουμε κάνει φέτος σαν ομάδα και η τελευταία μας για το 2021.

Εν μέρει είμαστε ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα που καταφέραμε να βοηθήσουμε αυτό το μέρος, αλλά από την άλλη απογοητευμένοι, δυστυχώς, από το πόσο βρώμικο ήταν το λιμάνι. Ευελπιστούμε στις επόμενες δράσεις που θα γίνουν εδώ πέρα, γιατί θα γίνουν κάποιες ακόμα, να δούμε μία καλυτέρευση στο βυθό και να βγάλουμε όσο περισσότερα σκουπίδια γίνεται”.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png