Σε ισχύ οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Χρυσολεοντίσσης και Καλαμάκη στην Κοινότητα Κυψέλης, λόγω εργασιών για τον υποθαλάσσιο αγωγό.


Σε ισχύ είναι από σήμερα το πρωί οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Χρυσολεοντίσσης και Καλαμάκη στην Κοινότητα Κυψέλης, λόγω εργασιών για τον υποθαλάσσιο αγωγό. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από σήμερα  Τρίτη 16/11/2021 και ώρα 09:00 έως και την Τρίτη 23/11/2021 και ώρα 21:00 για όλο το 24ωρο στο πλαίσιο της εκτέλεσης εργασιών του υποθαλάσσιου. Η εκτίμηση του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, ήταν ότι ίσως οι εργασίες ολοκληρωθούν σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Η κυκλοφορία θα διενεργείται από παράδρομους:

– Το ρεύμα ανόδου της οδού Κανάρη προς την οδό Καλαμάκη θα πραγματοποιείται μέσω του πλησιέστερου παράδρομου.
– Το ρεύμα καθόδου από την οδό Καλαμάκη προς την οδό Κανάρη θα πραγματοποιείται μέσω της οδού Γεωρ. Μούρτζη – Ελ. Βενιζέλου.

Οι ρυθμίσεις αυτές έχουν προσωρινό χαρακτήρα. Για την εκτέλεση των εργασιών θα ληφθούν όλα τα απαιτούμενα σχετικά μέτρα οδικής ασφάλειας (πινακίδες, πλαστικά στηθαία new jersey, πλέγμα οριοθέτησης έργων).

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών θα γίνει αποκατάσταση της κυκλοφορίας και αφαίρεση των ρυθμιστικών πινακίδων κυκλοφορίας, οι οποίες θα έχουν τοποθετηθεί για την αποφυγή κινδύνου πεζών και οχημάτων και την ενημέρωση του κοινού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png