Σε άνοδο τα κρούσματα της γαστρεντερίτιδας στην Αίγινα.


Πολλοί ήταν οι κάτοικοι του νησιού που σήμερα δεν κατάφεραν να πάνε στη δουλειά τους, ενώ το ίδιο συνέβη και με αρκετούς μαθητές που δεν μπόρεσαν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους στο σχολείο. Αιτία μια ίωση, αυτή της γαστρεντερίτιδας, που εμφανίστηκε τις ημέρες του τριημέρου και μέχρι σήμερα Πέμπτη δείχνει να εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς ανάμεσα στους κατοίκους της Αίγινας. Καθώς η ίωση εμφανίστηκε με αυξητικούς ρυθμούς τις ημέρες της Καθαράς Δευτέρας, πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι πιθανών τα συμπτώματα να οφείλονταν σε θαλασσινά που κατανάλωσαν, μπερδεύοντας τα συμπτώματα με εκείνα της τροφικής δηλητηρίασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Aegina Portal η ίωση κρατά για δύο ημέρες από την οποία η πρώτη είναι αρκετά επώδυνη. Η ίδια η ίωση έχει το χαρακτηριστικό ότι εξαπλώνεται πολύ γρήγορα και σε πολλούς δημιουργεί και πυρετό. Σε κάθε περίπτωση πολλοί ήταν εκείνοι σήμερα που επισκέφτηκαν το Κέντρο Υγείας της Αίγινας με σκοπό να ανακουφιστούν με κάποια φαρμακευτική αγωγή ή να ενημερωθούν γιατί ακριβώς πρόκειται. Η ίδια μεγάλη κίνηση παρουσιάστηκε για το ίδιο θέμα και στα φαρμακεία της Αίγινας τις τελευταίες ημέρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png