Σε προμήθεια υλικών σήμανσης για την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων και την ασφαλή διέλευση των πεζών θα προχωρήσει ο Δήμος Αίγινας.


Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη ο Δήμος Αίγινας θα προχωρήσει σε προμήθεια υλικών σήμανσης, για τις ανάγκες συντήρησης του οδικού δικτύου, για την εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας οχημάτων και της ασφαλούς διέλευσης πεζών, ύψους 36.999 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αφορά στην προμήθεια οριζόντιας και κατακόρυφης σήμανσης για την κάλυψη των αναγκών συντήρησης του οδικού δημοτικού δικτύου του Δήμου Αίγινας. Συγκεκριμένα η μελέτη περιλαμβάνει την προμήθεια ρυθμιστικών και πληροφοριακών πινακίδων, πινακίδες ονοματοθεσίας, ειδικές πινακίδες σήμανσης, στύλους για την τοποθέτηση των πινακίδων, και υλικά που κρίνονται απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία της κυκλοφορίας οχημάτων και της ασφαλής διέλευσης των πεζών.
 
Ανάμεσα στα είδη που θα προμηθευτεί ο Δήμος της Αίγινας είναι πληροφοριακές πινακίδες πλήρως αντανακλαστικές, πληροφοριακές πινακίδες ονομοτοθεσίας, ρυθμιστικές και ένδειξης επικίνδυνων θέσεων, στύλοι πινακίδων, αλκυδικά χρώματα διαγράμμισης, αντανακλαστικά υαλινοσφαιρίδια διαγράμμισης οδών, μεταλλικά κολωνάκια, κώνοι κυκλοφοριακής διευθέτησης και άλλα.
 
Η προμήθεια θα γίνει σύμφωνα τις διατάξεις του Ν.4412/2016 Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών. Την δαπάνη θα βαρύνει ο προϋπολογισμός του έτους 2021 όπου υπάρχει ειδική πίστωση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png