"Έφυγε" από τη ζωή ο Γιάννης Πούντος. Θρήνος στο νησί για τη απώλεια ενός εκπαιδευτικού με τεράστια προσφορά.


Έφυγε σήμερα από τη ζωή ο εκπαιδευτικός Γιάννης Πούντος, ένας άνθρωπος με τεράστια προσφορά στα εκπαιδευτικά πράγματα του νησιού. Είναι χαρακτηριστικό ότι δύο 24ωρα πριν ο Γιάννης Πούντος είχε μιλήσει στο Aegina Portal στο πλαίσιο μίας ακόμη εκπαιδευτικής δράσης  στο ΓΕΛ Αίγινας, με την Ένωση Ελλήνων Φυσικών. Αν και συνταξιούχος από τον Σεπτέμβριο, δεν σταμάτησε στιγμή να ενδιαφέρεται και να προσφέρει.
 
Ο Γιάννης Πούντος ήταν εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, είχε διατελέσει πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αντιδήμαρχος, διετέλεσε πρόεδρος και μέλος σε επιτροπές του Δήμου Αίγινας, ήταν πάντα δραστήριος και πάντα πρόθυμος να προσφέρει.
 
Στο Aegina Portal θα τον θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό, να μιλάει για την επιβράβευση των κόπων των μαθητών του στις πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Γιάννης Πούντος συνέδεσε την περίοδο που διετέλεσε διευθυντής στο ΓΕΛ Αίγινας με μία σειρά επιτυχημένων δράσεων, που έγιναν θεσμός για την εκπαίδευση στην Αίγινα, όπως αυτή των Θερινών Σχολείων Φυσικής, επίσης τα εκπαιδευτικά ταξίδια και την συνεχή βελτίωση των επιδόσεων των μαθητών και των αποτελεσμάτων των υποψηφίων.
 
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png