Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην δεξαμενή αναρρύθμισης. Το έργο επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.

 
Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή Προϊστάμενο της Διεύθυνσης υδραυλικών έργων της Περιφέρειας Αττικής κ. Χρήστο Γεωργαλή.


Η Αντιπεριφερειάρχης επισκέφτηκε τις δεξαμενές στο Λεόντι και ενημερώθηκε από τον υπεύθυνο μηχανικό του έργου για την πρόοδο των εργασιών, τόσο στην  δεξαμενή αναρρύθμισης, όσο και στην κεντρική δεξαμενή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στο αντλιοστάσιο και ειδικότερα στον πίνακα ελέγχου, ενημερώθηκε για τις λειτουργίες του έργου. Στην επίσκεψη της κ. Αντιπεριφερειάρχη στο έργο, παρόντες ήταν ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κ. Στέλιος Θεριανός, καθώς και ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Παναγιώτης Κασιμάκης.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε την κεντρική δεξαμενή. Στο ρεπορτάζ του Aegina Portal φαίνονται οι ρηγματώσεις στην εξωτερική πλευρά της ανατολικής δεξαμενής καθώς και οι εργασίες που έχουν εκτελεστεί για την επισκευή τους.

Η κ. Αντιπεριφερειάρχης ζήτησε να επισκεφθεί και το εσωτερικό των δεξαμενών, ώστε να δει από κοντά τις εργασίες επισκευής, όμως λόγω των υλικών που χρησιμοποιούνται τελικά αυτό δεν ήταν εφικτό.
 
Η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη δήλωσε στο Aegina Portal: Βρισκόμαστε για άλλη μία φορά στο έργο του αγωγού της Αίγινας, της υδροδότησης της Αίγινας στη Δεξαμενή  αναρρύθμισης , στο κεντρικό αντλιοστάσιο της δεξαμενής, στον πίνακα ελέγχου. Οι εργασίες στη δεξαμενή αναρρύθμισης έχουν ολοκληρωθεί. Αυτή τη στιγμή έξω πραγματοποιείται η επιχωμάτωση των αγωγών που οδηγούν στην κεντρική δεξαμενή και η καθοδική τους προστασία. Αργότερα θα μεταβούμε στην κεντρική δεξαμενή όπου και εκεί γίνονται εργασίες επισκευής στη δεξαμενή".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png