Ελεγχόμενη καύση δημιούργησε αναστάτωση στην περιοχή του Μεσαγρού. Να μην γίνονται ελεγχόμενες καύσεις την ώρα που νυχτώνει, ζητά το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.

 
Η εστία της φωτιάς από μία ελεγχόμενη καύση στην περιοχή του Μεσαγρού την ώρα που νύχτωνε, δημιούργησε αναστάτωση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Ειδοποιήθηκε το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας το οποίο πήγε στην περιοχή με ένα όχημα. Στο σημείο του συμβάντος πήγε επίσης ο πρόεδρος της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης, ο οποίος είπε ότι η φωτιά ήταν ελεγχόμενη, αλλά μεγάλη σε μέγεθος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Με το Aegina Portal την ώρα του συμβάντος επικοινώνησαν κάτοικοι της περιοχής που εξέφρασαν την αγωνία και το φόβο τους για τυχόν επέκταση της φωτιάς. Ο διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης, μιλώντας αργότερα, μετά την κατάσβεση της φωτιάς στο Aegina Portal, ζήτησε από τους κατοίκους του νησιού να μην κάνουν ελεγχόμενες καύσεις την ώρα που νυχτώνει καθώς αυτό δημιουργεί αναστάτωση στον κόσμο.

Φωτογραφία από το περιστατικό σε ένθεση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png