Με χριστουγεννιάτικη δράση συμμετέχει η Περιφέρεια Αττικής στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας.


Την ἐγκριση σκοπιμότητας και τη κάλυψη δαπανών συνολικού ποσού 12.152 ευρώ συμπεριλαμβανόμενου ΦΠΑ για την συμμετοχή της Περιφέρειας Αττικής στις Χριστουγεννιάτικες Δράσεις στους Δήμους Αίγινας, Σαλαμίνας και Τροιζηνίας - Μεθάνων αποφάσισε η Επιτροπή Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Αττικής.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η επιτροπή αποφάσισε να υλοποιηθούν δράσεις από εξειδικευμένους ανιματέρ και καλλιτέχνες. "Μια παρέα από χριστουγεννιάτικες φιγούρες θα περιφέρονται στους εμπορικούς δρόμους χαρίζοντας
χαμόγελα και ευχές. Οι δράσεις θα περιλαμβάνουν τη Νεράιδα- ξυλοπόδαρο με εντυπωσιακή στολή που θα χαρίσει χαμόγελα και ευχές μεταφέροντας το μήνυμα των Χριστουγέννων για ελπίδα και αγάπη (δράση διάρκειας δύο ωρών), το Ταχυξωτικό και το Ζογκλέρ Ξωτικό που θα παρουσιάσουν ένα ξέφρενο-διαδραστικό πρόγραμμα, εντυπωσιακά παιχνίδια επιδεξιότητας (δράση διάρκειας 3 ὠρες) και η μασκότ (Αστείος Τάρανδος ή Αγαπημένος Καρυοθραύστης ή καλόκαρδος Χιονάνθρωπος ή Ζωντανό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο ή Πολική Αρκουδίτσα) θα καλωσορίζουν τους μικρούς φίλους και θα φωτογραφίζονται μαζί τους (δράση διάρκειας τριών)", αναφέρει η απόφαση.

Στο Δήμο Αίγινας θα πραγματοποιηθεί μία τέτοια παράσταση από 26 - 30 Δεκεμβρίου. Το κόστος είναι 2.000 ευρώ με ΦΠΑ 24%.

Σε περίπτωση μετάθεσης του χρόνου διεξαγωγής, λόγω των ἐκτακτων καιρικών συνθηκών ή οποιασδήποτε άλλης αιτίας, οι νέες ημερομηνίες θα οριστούν από τους αιτούντες φορείς σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, χωρίς να απαιτείται τροποποίηση της απόφασης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png