"Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία", δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, για το συγκρότημα όπου λειτουργούσε το ΕΚΠΑΖ.


"Έχει ολοκληρωθεί η μελέτη στατικότητας από την Περιφέρεια Αττικής και πραγματοποιείται επικαιροποίηση των τευχών δημοπράτησης. Πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η διαγωνιστική διαδικασία." Αυτή ήταν η δήλωση που έκανε στο Aegina Portal η Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κ. Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, μετά από σχετική ερώτηση για την φάση στην οποία βρίσκεται το κτιριακό όπου στεγαζόταν το ΕΚΠΑΖ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Έχει περάσει αρκετός καιρός από τον Οκτώβριο του 2018 οπότε και το Υπουργείο Περιβάλλοντος ανακάλεσε την άδεια λειτουργίας του Ελληνικού Κέντρου Περίθαλψης Αγρίων Ζώων (ΕΚΠΑΖ). Ωστόσο η τύχη του κτιριακού συγκροτήματος που αποτελούσε τις εγκαταστάσεις όπου στεγαζόταν το ΕΚΠΑΖ, αλλά και το ερώτημα εάν και πότε αυτό το συγκρότημα θα επαναλειτουργήσει και με ποια μορφή, είναι από τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της Αίγινας.

Υπενθυμίζεται ότι στις 14 Απριλίου 2021 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Αττικής συνεδρίασε για τη συγκρότηση τριμελούς επιτροπής παρακολούθησης και παραλαβής της παροχής υπηρεσιών με τίτλο "Υπηρεσίες υποστήριξης για τη έκδοση οικοδομικής άδειας επεμβάσεων άρσης επικινδυνότητας ΕΚΠΑΖ Αίγινας", προϋπολογισμού 7.764,52 ευρώ (πλέον Φ.Π.Α.24%).

Ένα χρόνο πριν στις 16 Δεκεμβρίου 2020 είχε δημοσιευθεί η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών για την απευθείας ανάθεση, με βάση την πλέον συμφέρουσα οικονομική προσφορά (η πρόσκληση υποβολής προσφορά ήταν στις 3/11/2020) βάσει τιμής της υπηρεσίας "Υπηρεσίες υποστήριξης για τη έκδοση οικοδομικής άδειας επεμβάσεων άρσης επικινδυνότητας ΕΚΠΑΖ Αίγινα". Η δαπάνη είναι από το ΠΔΑ του 2020.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png