Ισχυροί βοριάδες και έντονο το κρύο στην Αίγινα. Η ΚΕΔΑ ανέβαλε για αύριο την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Παλαιά Προβλήτα.


Οι ισχυροί βοριάδες και το έντονο κρύο είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα στην Αίγινα. Μάλιστα οι κακές καιρικές συνθήκες οδήγησαν την ΚΕΔΑ να αναβάλει την προγραμματισμένη για σήμερα χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου στην Παλαιά Προβλήτα για αύριο Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 11:00 - 14:00, καιρού επιτρέποντος.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο καιρός στην Αίγινα:

Για το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου οι άνεμοι θα πνέουν ενισχυμένοι από βόρειες διευθύνσεις έως 5 μποφόρ, αλλά κατά διαστήματα ενδέχεται να φτάσουν και τα 7 μποφόρ, ειδικά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα τελευταία στοιχεία από τον κόμβο του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Όσο αφορά τη θερμοκρασία η μέγιστη θα φτάσει τους στους 7°C, ενώ η αίσθηση του κρύου θα είναι αρκετά χαμηλότερη, ειδικά το πρωί και τις βραδινές ώρες καθώς θα φτάσει ακόμη και στο επίπεδο του 1°C. Το μεσημέρι αναμένεται βροχόπτωση και αρκετά σύννεφα το απόγευμα και το βράδυ.

Για την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι άστατος, με κύριο χαρακτηριστικό το πολύ κρύο. Η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα δεν θα ξεπεράσει και πάλι τους 7 °C το μεσημέρι, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι τόσο νωρίς το απόγευμα όσο και αργά το βράδυ η αίσθηση του κρύου θα είναι πολύ ισχυρή. Σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo η αίσθηση της θερμοκρασίας θα φτάνει ακόμα και τους 0 °C τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας αργότερα, ενώ μετά τις 8 το βράδυ η αίσθηση θα είναι στους -2 °C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Λίγα σύννεφα νωρίς το πρωί, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες νωρίς το πρωί δεν αναμένεται βροχόπτωση.

Τέλος, για τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στην Αίγινα αναμένονται και πάλι χαμηλές θερμοκρασίες, με την αίσθηση του ψύχους να θα φτάνει κοντά στους 0 °C , ωστόσο η θερμοκρασία ανεβαίνει φτάνοντας η μέγιστη στους 13 °C τις μεσημεριανές ώρες στην Αίγινα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοδυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Καθαρός ο ουρανός κατά τη διάρκεια της ημέρας, με ηλιοφάνεια και περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί.

Τα προγνωστικά δεδομένα σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία του κόμβου του Meteo. Τελευταία ενημέρωση προγνώσεων: 08:02.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png