Φωτιά χθες το βράδυ σε κάδο απορριμάτων στην Κυψέλη, στην περιοχή της παιδικής χαράς.

 
"Είναι η τρίτη φορά που βάζουν φωτιά σε κάδους στην Κυψέλη", δήλωσε στο Aegina Portal ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μηνάς Γιαννούλης, που περίπου στις 8:30 χθες το βράδυ ειδοποιήθηκε για έναν κάδο που βρισκόταν κοντά στην παιδική χαρά. Μάλιστα δίπλα υπήρχε ένα μεγάλο πεύκο και λόγω των ισχυρών ανέμων η φωτιά θα μπορούσε να μεταδοθεί με απρόβλεπτες συνέπειες.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Ο πρόεδρος κ. Γιαννούλης δήλωσε ότι λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπάρχουν στην παιδική χαρά για την συντήρησή της ο κίνδυνος ήταν υπαρκτός. Ευτυχώς, όλοι κινήθηκαν γρήγορα και τελικά η φωτιά κατασβέστηκε από το πυροσβεστικό όχημα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας. Ο πλαστικός κάδος απορριμάτων καταστράφηκε ολοσχερώς, αλλά απετράπη η μετάδοση της φωτιάς.
 
Από την πλευρά του αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννης δήλωσε ότι οι κάδοι ήταν δύο, αλλά χάρη στην προσπάθεια του προέδρου κ. Μηνά Γιαννούλη να απομακρύνει τον έναν, απετράπη ο κίνδυνος να ενισχυθεί η εστία. Μιλώντας στο Aegina Portal, τόνισε με έμφαση, ότι αυτές οι πρακτικές πρέπει επιτέλους να σταματήσουν από όπου και αν προέρχονται, σημειώνοντας ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών και εγείρουν ερωτηματικά.
 
Τέλος, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας γίνεται σύσταση προς τους οδηγούς των οχημάτων να μην παρκάρουν κοντά σε κάδους απορριμάτων, ώστε σε περίπτωση φωτιάς να μην υποστούν ζημιές τα όχηματά τους.

Στην ένθεση φωτογραφίες από την χθεσινή φωτιά στην Κυψέλη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png