Έρχεται ο 11ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας. Ο Βασίλης Ζαμπέλης παρουσιάζει όσα πρέπει να γνωρίζουν, όσοι θα λάβουν μέρος.


Στις 23 Ιανουαρίου 2022 θα διεξαχθεί στην Αίγινα ο 11ος Αγώνας Δρόμου Ιωάννης Καποδίστρια. Ο Βασίλης Ζαμπέλης μίλησε σήμερα στο Aegina Portal για όσα πρέπει να γνωρίζουν όσοι θα λάβουν μέρος στην μεγάλη διοργάνωση.

Η βασική διαδρομή των 10.000 μέτρων για δρομείς θα έχει αφετηρία και τερματισμό το Στάδιο της Αίγινας. Στην ίδια διαδρομή θα γίνει επίσης αγώνας δρόμου 5.000 μέτρων για δρομείς και περιπατητές. Τον αγώνα διοργανώνει ο  Ο.Α.Κ Αίγινας, υπό την αιγίδα του Δ.Α.Ο.Α.(Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Αίγινας) σε συνεργασία με τον ΣΔΥ Αίγινας (Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αίγινας) την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας το Νοσοκομείο Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος".
 
Οι εγγραφές θα κλείσουν την Κυριακή 16/1/21 στις 24:00 το βράδυ. Ομαδικές δηλώσεις συμμετοχών από σχολεία – συλλόγους γίνονται δεκτές. Η Οργανωτική Επιτροπή έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση 50% για μετάβαση και επιστροφή για την περίοδο των αγώνων για τους αθλητές και για έναν συνοδό (δεν θα υπάρχει έκπτωση για αυτοκίνητα) προσφορά της Saronic Ferries. Ο αγώνας εποπτεύεται από την ΕΛ.ΑΣ, και από εθελοντές. Το νοσοκομείο "O Άγιος Διονύσιος" θα παρέχει το ασθενοφόρο του αγώνα.
 
Πληροφορίες για τον αγώνα:
 
H επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης βρίσκεται στην διεύθυνση kapodistriasrun.gr όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την προκήρυξη του 11ου Αγώνα Δρόμου Ιωάννης Καποδίστριας.
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας:
 
Βασίλης Ζαμπέλης: 6979 449303
Τζίμα Βασιλική : 6979449303
Λυκούρης Ζαννής: 6947218478
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png