Οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Παυλινέρη Στέλλα, συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας.

 
Σε μία πολύ σημαντική δράση βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, προχώρησαν οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές του Κέντρου Ξένων Γλωσσών και Διά Βίου Μάθησης Παυλινέρη Στέλλα, που συγκέντρωσαν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αίγινας. Η ανακοίνωση του Κέντρου αναφέρει μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:


"Αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας, αλλά και την στήριξη που προσφέρει σε περίπου 100 οικογένειες στο νησί μας αποφασίσαμε να συνεισφέρουμε ενεργά και ουσιαστικά!

Οι μαθητές των μεγαλύτερων τμημάτων αγγλικών και γαλλικών του κέντρου ολοκλήρωσαν πρόσφατα την θεματική ενότητα με τίτλο: "Solidarity and Volunteering" και "La solidarité, le bénévolat et les jeunes" ( Αλληλεγγύη - Εθελοντισμός και νέοι σήμερα).
 
Κάπως έτσι περάσαμε από τη θεωρία στη πράξη με το καλύτερο τρόπο! Τελευταία μέρα μαθημάτων με συγκίνηση και πολύ αγάπη οι μαθητές και οι οικογένειές τους προσέφεραν τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν αρχικά στην υποδοχή του σχολείου και έπειτα λόγω ποσότητας σε όλο το κτίριο!
 
Η ανταπόκριση των γονιών στο τελευταίας στιγμής κάλεσμα μας , μας συγκίνησε αλλά απέδειξε τρανά ότι τελικά όλοι μαζί μπορούμε! Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την ομάδα του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αίγινας!", αναφέρει η ανακοίνωση.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png