Πως θα λειτουργήσουν την παραμονή της πρωτοχρονιάς τα καταστήματα στην Αίγινα. Τι ισχύει για την εστίαση και τη διασκέδαση.


Μέχρι τις 20:30 το βράδυ μπορούν να κάνουν οι κάτοικοι της Αίγινας τα ψώνια τους από τα καταστήματα, καθώς σήμερα την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις από τις 8:30 το πρωί έως τις 20:30 το βράδυ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Την πρωτοχρονιά και την επόμενη ημέρα του νέου έτους τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά. Τέλος την Δευτέρα 3, την Τρίτη 4 και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου, τα καταστήματα θα λειτουργήσουν από τις 8:30 το πρωί έως τις 14:00 το μεσημέρι και από τις 16:30 το απόγευμα έως τις 20:30 το βράδυ.

Σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που είναι σε ισχύ αυτή την περίοδο, αν επιλέξουμε να γιορτάσουμε την αλλαγή του χρόνου σε κάποιο κέντρο διασκέδασης πρέπει να γνωρίζουμε τα εξής:
  • Η λειτουργία των καταστημάτων την παραμονή της Πρωτοχρονιάς (31.12.2021) είναι έως τις 02:00.
  • Απαγορεύεται η μουσική.
  • Μέχρι έξι άτομα ανά τραπέζι.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής προστασίας, από το προσωπικό του καταστήματος, καθώς και από τους πελάτες κατά την προσέλευση, αποχώρηση και μετακίνηση εντός του καταστήματος.
  • Οι πελάτες εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο, πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης. Οι ανήλικοι από τεσσάρων έως και 17 ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (selftest).
Με στόχο να αποφευχθεί η μεταφορά της μαζικής βραδινής διασκέδασης σε άλλους μισθωμένους χώρους για διενέργεια πάρτι, ακόμη και με πληρωμή, απαγορεύονται τα οργανωμένα πάρτι σε ιδιωτικούς ή και δημόσιους χώρους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png