Κάτοικοι της Κυψέλης διαμαρτύρονται για τον έντονο θόρυβο από τα μηχανάκια στην πλατεία. Τι είπε ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μηνάς Γιαννούλης.

 
Κάτοικοι της Κυψέλης που επικοινώνησαν με το Aegina Portal, διαμαρτύρονται για τις συνθήκες της έντονης ηχορύπανσης που βιώνουν από τα μηχανάκια στην πλατεία της περιοχής, ειδικά τις βραδυνές ώρες λέγοντας ότι η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το σοβαρό πρόβλημα που βιώνει η περιοχή επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Κυψέλης κ Μηνάς Γιαννούλης, με τον οποίο επικοινώνησε το Aegina Portal στην περίοδο των εορτών. Ο κ Γιαννούλης είπε ότι λόγω της κακοκαιρίας, αυτή την περίοδο το πρόβλημα έχει μετριαστεί.

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι πρόκειται για πρόβλημα γνωστό και ότι πέρυσι είχε αποστείλει σχετικό έγγραφο στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, το οποίο, επίσης, επισκέφθηκε πριν από ένα μήνα με κατοίκους της περιοχής, ζητώντας να κάνουν πιο συχνές περιπολίες.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png