Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμώδη παραλία στην περιοχή "Καζαντζάκη". Ένα τζιπ εξετράπη της πορείας του στην περιοχή του Aegina Maris. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς.

 
Ένα αυτοκίνητο έπεσε σήμερα το πρωί σε γρεμώδη περιοχή, που βρίσκεται στην περιοχή "Καζαντζάκη". Από το ρεπορτάζ έγινε γνωστό ότι δεν τραυματίστηκε κανείς, καθώς στο αυτοκίνητο δεν επέβαιναν οδηγός και επιβάτες.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο και ενδεχομένως χωρίς χειρόφρενο. Περαστικοί οδηγοί που είδαν τον αυτοκίνητο πεσμένο στα βράχια, σταματούσαν και φώναζαν εάν είναι κανείς μέσα ώστε να βοηθήσουν.

Επίσης, ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο τύπου τζιπ, έφυγε από την πορεία στην περιοχή του Aegina Maris, πριν την στροφή, με κατεύθυνση από Πέρδικα προς Αίγινα. Στο όχημα επέβαιναν δυο αλλοδαποί οι οποίοι ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν.


Σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, τα δύο περιστατικά σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης και των ισχυρών ανέμων έντασης 6 μποφόρ, περίπου λίγο πριν τις 11:30 σήμερα το πρωί. Για τα περιστατικά υπήρξε άμεση κινητοποίηση του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας, του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας και του ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αίγινας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png