Ισχυρή η χθεσινοβραδινή καταιγίδα στην Αίγινα. Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας.

 
Φωτογραφίες: Ανθή Γελαδάκη.
Πολύ ισχυρή ήταν η καταιγίδα, που ξέσπασε στην Αίγινα χθες τα μεσάνυχτα. Το κύριο χαρακτηριστικό της καταιγίδας ήταν η σφοδρότητα, αλλά και το χαλάζι που έπεσε σε μεγάλες ποσότητες σε αρκετές περιοχές του νησιού.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τον μετεωρολογικό σταθμό του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, που είναι εγκατεστημένος στο ΓΕΛ Αίγινας, το ύψος της βροχής που έπεσε ήταν 19.2 mm, που μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα μετέτρεψε σε "ποτάμια" κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους της Αίγινας.

Καμία κλήση στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας λόγω της καταιγίδας.
 
Το Aegina Portal επικοινώνησε σήμερα το πρωί με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας, το οποίο δεν δέχθηκε καμία κλήση εξαιτίας της καταιγίδας και δεν αναφέρθηκαν προβλήματα.

Η επικινδυνότητα των άδειων κάδων όταν φυσούν ισχυρές ριπές ανέμων.

Ωστόσο, από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αίγινας επισημαίνεται ένα ζήτημα το οποίο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα ασφαλείας σε οχήματα και διερχόμενους οδηγούς. Πρόκειται για τους κάδους των απορριμάτων, στους οποίους μετά την αποκομιδή δεν ασφαλίζονται οι τροχοί, με αποτέλεσμα όταν είναι άδειοι και υπάρχουν ισχυρές ριπές ανέμων, όπως χθες το μεσημέρι, να μετακινούνται στη μέση του οδοστρώματος ή σε σημεία που μπορεί να είναι επικίνδυνα. 

Μικρές πέτρες στον παραλιακό δρόμο Αίγινας - Πέρδικας, στην περιοχή των Βροχείων.
 
Τέλος, στο τμήμα του παραλιακού δρόμου Αίγινας - Πέρδικας, στην περιοχή των Βροχείων, εξαιτίας της χθεσινής καταιγίδας, έπεσαν και πάλι πολλές μικρές πέτρες στο οδόστρωμα. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Ενημέρωση σε εξέλιξη


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png