Βροχερός ο καιρός στην Αίγινα, σημαντική πτώση της θερμοκρασίας από την Τετάρτη.


Οι βροχοπτώσεις που κατά διαστήματα θα είναι έντονες, θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού σήμερα στην Αίγινα, σύμφωνα με τον κόμβο του Meteo. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από βορειοανατολικές διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία το μεσημέρι στην Αίγινα θα φτάσει τους 13°C.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Σύμφωνα με τα ίδια προγνωστικά δεδομένα το σκηνικό του καιρού αλλάζει από αύριο Τετάρτη 12 Ιανουαρίου καθώς τα μεσάνυχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες θα ενισχυθούν οι άνεμοι που θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 6 μποφόρ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εκδηλωθούν βροχοπτώσεις, ενώ η θερμοκρασία σε πτώση, η μέγιστη θα φτάσει στους 6°C.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα από τον κόμβο του Meteo, η αίσθηση της θερμοκρασίας θα είναι πολύ χαμηλή στην Αίγινα την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου φτάνοντας τις πρώτες πρωινές ώρες ακόμη και τους -4 °C. Θα επικρατήσει ηλιοφάνεια, αλλά η μέγιστη θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 5°C, ενώ η αίσθηση του ψύχους θα είναι έντονη τις απογευματινές και βραδυνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ, αλλά τις μεσημεριανές ώρες θα ενισχυθούν φτάνοντας τα 5 μποφόρ.