Έρευνες για αγνοούμενο αλιέα. Εντοπίστηκε στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στην Αίγινα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας.


Ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Αίγινας, για περιστατικό αγνοούμενου 85χρονου ερασιτέχνη αλιέα, ο οποίος είχε μεταβεί για αλιεία με το υπό ιδιοκτησίας του σκάφος ''ΧΡΙΣΤΙΝΑ'' Λ.Α. 2975, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Αίγινας. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ξεκίνησαν έρευνες στην εν λόγω περιοχή από τρία (03) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Π-Α/Κ σκάφος ''ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ'' Ν.Α. 216, το Ι/Δ σκάφος ''ΑΡΓΥΡΩ'' Λ.Α. 3183, καθώς και τρία (03) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., από ξηράς.

Ο 85χρονος εντοπίστηκε από το Ε/Π-Α/Κ σκάφος σε δύσβατο σημείο στο ακρωτήριο ''ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ'' και με τη συνδρομή του έτερου ιδιωτικού σκάφους απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στον λιμένα ν. Αίγινας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, ενώ το ''ΧΡΙΣΤΙΝΑ' βρίσκεται προσαραγμένο σε αβαθή και δεν αποτελεί κίνδυνο για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png