Υπογράφηκε το πρακτικό για την παραλαβή προς χρήση, του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας.

 
Στο κτήριο του παλαιού δημαρχείου της Αίγινας υπογράφηκε σήμερα, το πρακτικό για την παραλαβή προς χρήση του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας.


Το πρακτικό υπέγραψαν από την Περιφέρεια Αττικής οι κύριοι Ευστράτιος Παγωτέλης, διευθυντής της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Νήσων και Χρήστος Γεωργαλής, Αναπληρωτής Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Υδραυλικών Έργων, από την πλευρά του Δήμου Αίγινας ο αντιδήμαρχος ο κ. Αντώνης Μούρτζης και ο κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης από την πλευρά του αναδόχου του έργου. 

Παρόντες ήταν επίσης ο ο Περιφερειάρχης κ. Γιώργος Πατούλης και η Αντιπεριφερειάρχης κ. Βάσω Θεοδωρακολούλου Μπόγρη, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Πτερούδης, ο Λιμενάρχης Αίγινας κ. Αργύρης Φραγκούλης, ο τέως δήμαρχος κ. Δημήτρης Μούρτζης και οι πρώην δήμαρχοι κ. Σάκης Σακκιώητης και Τρύφωνας Γκότσης.

Ενδεχομένως να έχουμε την ευκαιρία να δημοσιεύουμε το πρακτικό, στο οποίο παρουσιάζονται τα τμήματα του έργου του υποθαλάσσιου αγωγού, που παραλήφθηκαν σήμερα προς χρήση από τον Δήμο Αίγινας. Περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στο σχετικό δημοσίευμα του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png