Ξεκινά σήμερα η υποβολή αιτήσεων για μόνιμους διορισμούς σε φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης. Οι πινάκες κατανομής θέσεων για τον Δήμο Αίγινας.


Το ΦΕΚ της προκήρυξης 13Κ/2021 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση 1.468 μόνιμων προσλήψεων προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είχε παρουσιαστεί από το Aegina Portal, μαζί με τους πινάκες κατανομής θέσεων για τον Δήμο Αίγινας στις 5 Ιανουαρίου. Σήμερα 20 Ιανουαρίου 2022 ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων η οποία λήγει στις 7 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Στον πίνακα κατανομής θέσεων δίδονται για κάθε θέση ο κωδικός της θέσης, ο κλάδος - ειδικότητα, ο φορέας, η έδρα - περιφερειακή ενότητα, οι αποδεκτοί τίτλοι σπουδών (με τους κωδικούς τους), τα απαραίτητα πρόσθετα προσόντα (με τους κωδικούς τους), η εντοπιότητα, όπου προβλέπεται, και ο συνολικός αριθμός των θέσεων με ανάλυση αυτών που αντιστοιχούν στις κατηγορίες πολυτέκνων και τέκνων πολυτέκνων, τριτέκνων και τέκνων τρίτεκνης οικογένειας, παλιννοστούντων Ποντίων ομογενών και ομογενών του ν. 2790/2000, ατόμων με ποσοστό αναπηρίας τουλάχιστον 50%, ατόμων που έχουν τέκνο, αδελφό ή σύζυγο, καθώς και των τέκνων ατόμων με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω, καθώς και Ελλήνων υπηκόων που προέρχονται από τη Μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, εφόσον προκύπτουν θέσεις για τις κατηγορίες αυτές, αναφέρει μεταξύ άλλων το ΦΕΚ της προκήρυξης.

Τους πίνακες κατανομής θέσεων για τον Δήμο Αίγινας και το ΦΕΚ της προκήρυξης αναλυτικά μπορείτε να δείτε στην προ ημερών δημοσίευση εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png