Με πτώση της θερμοκρασίας και ασθενής βροχόπτωση οι πρώτες ώρες της κακοκαιρίας "Ελπίς" στην Αίγινα.


Η πτώση της θερμοκρασίας, η έντονη αίσθηση του ψύχους και η ασθενής βροχόπτωση τις πρώτες πρωινές ώρες και νωρίς το πρωί (υπάρχει αναφορά και για χιονόνερο στα ψηλά) είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, που επέφερε η κακοκαιρία "Ελπίς" στην Αίγινας σήμερα Σάββατο 22 Ιανουαρίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, η θερμοκρασία σήμερα στο νησί θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα. Η μέγιστη θερμοκρασία που σημειώθηκε είναι 7°C, όμως από τις απογευματινές και βραδυνές ώρες αναμένεται να επικρατήσουν ακόμη χαμηλότερες θερμοκρασίες.
 
Πιο συγκεκριμένα τα μεσάνυχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες, αναμένονται θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 0°C και -1°C, ενώ η αίσθηση του ψύχους τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 23 Ιανουαρίου θα είναι ιδιαίτερα έντονη. Οι άνεμοι σήμερα θα πνέουν 3-4 μποφόρ από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις.
 
Για την Κυριακή 23 Ιανουαρίου η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα φτάσει το μεσημέρι στους 5°C και το κρύο θα είναι έντονο όλες τις ώρες της ημέρας. Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo δεν αποκλείεται να δούμε χιονόνερο τις πρωινές ώρες, αλλά και να υπάρξουν εναλλαγές του καιρού με ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από νωρίς το βράδυ αναμένεται να πέσει στους -2°C και να διατηρηθεί χαμηλής τις πρώτες πρωινές και το πρωί της ώρες της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου.
 
Η Δευτέρα αναμένεται να είναι μία πολύ κρύα ημέρα, με το θερμόμετρο να μην ξεπερνά, όσο αφορά τις μέγιστες τιμές τους  3°C. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3-4 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι και μετά θα ενισχυθούν φτάνοντας έως και τα 6 μποφόρ. Το πρωί ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος, ενώ τις απογευματινές και βραδυνές ώρες δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί χιονόπτωση.
 
Οι κύριοι Γιάννης Ζορμπάς και Δημήτρης Καραγιάννης συμμετείχαν σε συνεδρίαση της Πολιτικής Προστασίας Πειραιά και Νήσων.
 
Σε συνεδρίαση που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, του Οργάνου της Πολιτικής Προστασίας Πειραιά και Νήσων συμμετείχαν χθες ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Δημήτρης Καραγιάννη, με θέμα την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων της κακοκαιρίας "Ελπίς".
 
Λίγο αργότερα ο κ. Γιάννης Ζορμπάς συμμετείχε σε τηλεδιάσκεψη των δημάρχων της Αττικής, με τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και άλλους παράγοντες, για το ίδιο θέμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png