Λάδια στον καινούργιο πεζόδρομο στην περιοχή Ακρογιάλι - Φάρος.


Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί το έργο της πεζοδρόμησης που γίνεται στον παραθαλάσσιο δρόμο στην περιοχή Ακρογιάλι - Φάρος και σήμερα το πρωί ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός περίμενε όσους περνούσαν από εκεί. Το πεζοδρόμιο κατά μήκος μισού χιλιομέτρου, είχε κατά τόπους μεγάλη ποσότητα από λάδια. Για το θέμα μιλήσαμε με τον αντιδήμαρχο των τεχνικών υπηρεσιών κύριο Γιάννη Παπαδόπουλο ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του, αλλά και τη δυσφορία του για το γεγονός και με τον υπεύθυνο για την κατασκευή του έργου τον κύριο Βασίλη Μουσουλέα.


Ο κύριος Μουσουλέας δήλωσε ότι πρόκειται για λάδια τα οποία είναι μάλλον καμένα λάδια μηχανής ή εστιατορίου και ότι πρόκειται για μια πράξη η οποία έχει γίνει συνειδητά, καθώς τα λάδια έχουν χυθεί  από το Ακρογιάλι, μέχρι το Φάρο, σε μία απόσταση περίπου μισού χιλιομέτρου. Ο ίδιος εξέφρασε την απογοήτευση του για το γεγονός και μας ενημέρωσε ότι κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστου στο Αστυνομικό Τμήμα της Αίγινας. Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός υδροφόρο αυτοκίνητο του Δήμου της Αίγινας έφτασε στο σημείο ξεκινώντας τον καθαρισμό των πεζοδρομιών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png