Έντονο το κρύο στην Αίγινα, λίγες μόνο νυφάδες χιονιού είχαν πέσει μέχρι το μεσημέρι. Προβλέψεις για ασθενείς χιονοπτώσεις το απόγευμα.


Με την μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα να μην ξεπερνά σήμερα τους 3-4 °C, το κρύο είναι ιδιαίτερα έντονο στο νησί. Ωστόσο, μέχρι τις 2 το μεσημέρι, όπως φαίνεται και στο video, έπεσαν μόνο λίγες νυφάδες χιονιού, χωρίς ωστόσο να το στρώσει.


Για την ακρίβεια η μέρα ξεκίνησε με ηλιοφάνεια. Λίγο αργότερα οι κάτοικοι, κυρίως των περιοχών που βρίσκονται στα ψηλά, είδαν να πέφτουν οι πρώτες νυφάδες, φαινόμενο που κράτησε για λίγα μόλις λεπτά. Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι εκδηλώθηκε και πάλι πολύ ασθενής χιονόπτωση.

Ο κόμβος του Meteo προβλέπει για το υπόλοιπο της ημέρας ασθενείς χιονοπτώσεις στην Αίγινα, που θα διατηρηθούν και κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η θερμοκρασία θα παραμείνει χαμηλή, φτάνοντας τις βραδινές ώρες τους 0°C. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις έως 4 μποφόρ.

Για αύριο Τρίτη, και πάλι προβλέπονται ασθενείς χιονοπτώσεις ή και χιονόπτωση τις πρωινές ώρες. Το κρύο θα είναι ιδιαίτερα έντονο με την θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 0°C.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png