Στα λευκά τα ορεινά της Αίγινας. Δεν δημιουργήθηκαν προβλήματα. Οι ενέργειες που έγιναν για να καταστεί ασφαλέστερος, δρόμος με μεγάλη συγκέντρωση χιονιού.

 
Στα λευκά έχουν ντυθεί τα ορεινά της Αίγινας από χθες το βράδυ, προσφέροντας εικόνες εξαιρετικής ομορφιάς. Ευτυχώς στην Αίγινα δεν δημιουργήθηκαν τα προβλήματα, που παρουσιάστηκαν σε πολλά σημεία του Λεκανοπεδίου.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του νησιού, αλλά ούτε και προβλήματα στις μετακινήσεις. Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο κλήθηκε για να αντιμετωπίσει την πτώση ενός δέντρου στην Βαγία.

Τι είπε ο Διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργος Σουλιώτης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Αίγινας κ. Γιώργου Σουλιώτη, που χθες το βράδυ έκανε περιπολία σε ορεινές περιοχές του νησιού, για την ασφαλή μετακίνησή τους οι οδηγοί χρειάζονταν αλυσίδες από την Σκοτεινή μέχρι και το Ανιτσαίον, αλλά και σε άλλες περιοχές, όπως στους Λαζάρηδες. Για την κατάσταση που επικρατούσε τις χθεσινοβραδυνές ώρες, ενημέρωσε τόσο το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας, όσο και το Γραφείο Δημάρχου.


Συμπλήρωσε, ότι η κατάσταση σήμερα έχει βελτιωθεί, καθώς ο καιρός έχει ανοίξει και πρόσθεσε, ότι μέχρι αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν προβλήματα. Ωστόσο ζήτησε από τους κατοίκους της Αίγινας, που θα κινηθούν σε αυτές στις ορεινές περιοχές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με το φαινόμενο του "μαύρου πάγου", που αναμένεται να σχηματιστεί σε σημεία που το ευνοούν οι καιρικές συνθήκες μετά τις βραδυνές ώρες σήμερα και αύριο το πρωί.

Αυτοψία χθες το βράδυ σε ορεινές περιοχές από τον κ. Γιάννη Ζορμπά και τον κ. Δημήτρη Καραγιάννη.

Αυτοψία χθες τη νύχτα, στις ορεινές περιοχές του νησιού, έκανε επίσης ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, μαζί με τον αντιδήμαρχο της Πολιτικής Προστασίας κ. Δημήτρη Καραγιάννη, στο δρόμο που οδηγεί από την Αίγινα προς τις Πόρτες. Σε ενημέρωση που έκανε σήμερα το πρωί στα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, ανέφερε ότι υπήρχε συγκέντρωση χιονιού στους Τζίκηδες, με αυξημένη συγκέντρωση στην περιοχή του Ανιτσαίον και με κατεύθυνση προς Πόρτες.

Η συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια.
 
Σήμερα το πρωί, μετά από επικοινωνία με τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Κόκκαλη και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Βάσω Θεοδωρακούλου Μπόγρη, με ένα όχημα που συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής και ένα όχημα του Δήμου Αίγινας, επιχείρησαν και καθάρισαν τον δρόμο, προκειμένου να καταστεί ασφαλής.
 
Τέλος, ο κ. Ζορμπάς συνέστησε στους οδηγούς να κινούνται με χαμηλή ταχύτητα, αποφεύγοντας απότομες επιταχύνσεις και φρεναρίσματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png