Από την Παναγία την Χρυσολεόντισσα, μέχρι το Σφεντούρι και το Όρος, όλα λευκά!

 
Υπέροχες στιγμές έζησαν οι κάτοικοι της Αίγινας, που είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν σήμερα το πρωί ή και αργότερα, την ορεινή πλευρά του νησιού και να απολαύσουν τα πανέμορφα τοπία στην Παναγιά την Χρυσολεόντισσα, στο Σφεντούρι, στο Όρος και σε όλες τις γύρω περιοχές, που είχαν "ντυθεί" στα λευκά από χθες το βράδυ.


Γονείς μαζί με τα παιδιά τους, ανηφόρησαν στη Παχειά Ράχη, στο Ανιτσέον και σε άλλες περιοχές, προκειμένου να απολαύσουν το χιόνι, φαινόμενο που δεν είναι συχνό για τους νησιώτες.

Για τις επόμενες μέρες, παραμένει το κρύο. Σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του Meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αν και παραμένει το έντονο κρύο στην Αίγινα και τις επόμενες μέρες, η θερμοκρασία ανεβαίνει σταδιακά.

Έτσι για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα αναμένεται στους 4°C.  Ωστόσο, τις πρώτες πρωινές ώρες και νωρίς το πρωί, η θερμοκρασία θα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Χαρακτηριστικά, οι τιμές που παρουσιάζονται στο Meteo είναι -3°C και -4°C τις πρώτες πρωινές ώρες και τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Τετάρτης με θερμοκρασίες που θα είναι πάλι από 2°C μέχρι -1°C . Ο καιρός θα είναι καθαρός, με ηλιοφάνεια.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png